INVESTIČNÍ VEČER S REALITNÍM SHAKEREM

11 srpna, 2024
0 Komentářu

Tento týden jsme měli skvělou příležitost zúčastnit se investičního večera, konkrétně pan jednatel Filip Marian, který pořádala společnost Realitní Shaker. Akce proběhla ve velmi příjemné atmosféře a byla plná inspirace a nových nápadů. Během večera jsme dostali příležitost přiblížit našim českým krajanům možnosti investic v zahraničí, konkrétně v Indonésii. Představili jsme různé investiční příležitosti v této exotické zemi, které mohou nabídnout atraktivní zhodnocení a zároveň možnost objevovat krásy tohoto regionu.

 

Indonésie, a zejména ostrovy Bali a Lombok, se stávají stále populárnějším cílem nejen pro turisty, ale i pro investory. Exotické prostředí, stabilní ekonomický růst a rostoucí turistický ruch činí z této oblasti atraktivní destinaci pro investiční projekty. Během večera jsme účastníkům ukázali, jak mohou investice v Indonésii diverzifikovat jejich portfolio a jaké výnosy mohou očekávat.

 

A nejen to! V listopadu plánujeme další jedinečnou akci – společné setkání na Bali. Tato událost spojí investiční pobyt s příjemnou dovolenou v exotické zemi. Účastníci budou mít možnost objevovat kouzlo ostrovů Bali a Lombok, poznat místní kulturu a přírodu a zároveň se seznámit s vysoce výnosnými investičními příležitostmi, které tento ráj nabízí. Bude to skvělá příležitost pro networking, získání nových zkušeností a užití si krásného prostředí s partou stejně naladěných investorů.

 

Pokud máte zájem dozvědět se více o investicích v Indonésii nebo se přidat k našemu listopadovému setkání na Bali, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na další úspěšné spolupráce a na to, že vám pomůžeme objevit nové investiční příležitosti!