SAVANA NA BALI

20 února, 2023
0 Komentářu

Věděli jste, že na Bali je savana? V Karangasem Regency najdou turisté Savannah Tianyar, zarostlou pastvinu, která se táhne směrem k hoře Agung. Tato oblast je široce známá místními obyvateli a domácími turisty a několika dobrodružnějšími mezinárodními tvůrci obsahu, ale nyní se zájem o stránku zvyšuje, protože výhledy nabízejí pozadí Savannah jako v Africe a ohromující výhledy na západ slunce.

 

Na první pohled je Savannah Tianyar rozsáhlá pastvina, řídce zarostlá a vyprahlá. Oblast není formální turistickou atrakcí a turistům se doporučuje jezdit po štěrkových cestách výjimečně opatrně a dávat si pozor na skalnaté útesy erodované krajiny.

 

Za jasného dne je Savannah Tianyar ohromující krajinou, kterou jinde na Bali nenajdete. Rozlehlé savanové pastviny vás mohou přenést na africké pláně. Tato oblast je již dlouho oblíbená u outdoorových dobrodružných komunit na Bali a v celé Indonésii. Ačkoli zde není žádný formální kemp a žádné zařízení, existují desítky online vlogů milovníků přírody kempujících v Savannah Tianyar. Je to oblíbené místo pro motocyklovou komunitu, která podniká dlouhé dny a vícedenní výlety po venkovské krajině Bali.

 

Zdroj:

https://thebalisun.com/balis-savannah-could-become-island-next-biggest-social-media-photo-spot/https://thebalisun.com/bali-tourism-minister-calls-on-airlines-to-add-more-flights/