BALI MANIA CZ & SK

Smyslem a posláním agentury BALI MANIA CZ & SK je poskytnout konzultace a pomoc především Čechům a Slovákům, kteří se do Indonésie (na Bali) chystají přestěhovat a chtějí pomoct v začátcích (najít domov apod.), nebo lidem, kteří se zde zajímají o investice a podnikání v širokém spektru.

 

Předtím než začnete v Indonésii podnikat, je totiž potřeba se nejprve sžít se zcela odlišnou kulturou, životním stylem a zdejším obchodním jednáním. Indonésané skutečně přemýšlejí a uvažují jinak než my Evropané. Proto začít podnikat a uzavírat obchodní kontrakty v téhle zemi bez zkušeností, bez znalosti zákona či bez pomoci osvědčených lidí, je tu často poněkud riskantní. 

O NÁS

Bali Mania CZ & SK Vám poskytuje následující služby:

 

  • Konzultace v oblasti podnikání,
  • Registrace firmy,
  • Víza,
  • Investiční a obchodní služby,
  • Rozvoj podnikání na Bali,
  • Developerské projekty.

Chcete se přestěhovat na Bali, začít zde nový život a podnikat legální a bezpěčnou cestou?


Kontaktujte nás a my Vám pomůžeme se vším od samého začátku.

Customers
0
Company
0
Businesss
0

NÁŠ TÝM

FILIP MARIAN

Zakladatel BALI MANIA CZ & SK

Na Bali jsem se přestěhoval zhruba před 7 lety, začal jsem zde podnikat s nemovitostmi, postavil vily a založil basketbalovou akademii. Agenturu BALI MANIA CZ & SK jsem se rozhodl založit z důvodu cenných zkušeností, které jsem zde načerpal ať už v podnikání s nemovitostmi, tak i zkušenostmi z právního Indonéského zákona. 

Rád bych, aby zde Češi a Slováci předešli problémům a zavádějícím informacím v počátcích jejich života a podnikání na Bali, které zde potkali mě, ale bohužel i 99% dalších Čechů a Slováků. Za 5 let jsem zde vybudoval tým skvělých právníků, účetních, realitních makléřů a stavbyvedoucích, kterým mohu 100% důvěřovat, a jsou ve svém oboru profesionály.

KARIN A PETR TOMÁNKOVI

Spoluzakladatelé BALI MANIA CZ & SK 

Zakladatelé facebookové skupiny Češi a Slováci na Bali / Czechs and Slovaks in Bali

Na Bali jsme přiletěli před 11ti lety s tehdy 10ti měsíční dcerou. Plán byl původně na rok. Po roce, ještě před plánovaným odletem zpět do CR, jsme věděli, že Bali je náš nový domov. Během 10ti let, co tu žijeme, úspěšně podnikáme v turistickém ruchu. V době před koronou jsme provozovali 12 vil. V současné době (díky koronavirove sitauci) máme v nabídce pět vil. Postavili jsme a provozujeme hotel. V ČR provozujeme e-shop se šperky vyráběnými našemi zaměstnanci na Bali.

Narodil se nám tu syn. Během 10ti let jsme odpověděli na stovky dotazů Čechů a Slováků, kteří se tu rozhodli žít, ať už sami nebo s rodinami. Zkušeností máme více než dost. Známe evropské potřeby a zároveň už víme, co je zde možné i nemožné.

KARLA VRUBLOVÁ

Marketing manager

Bali bylo pro mě vždy místem, které jsem si přála navštívit. Nicméně, nikdy jsem si nepředstavovala, že se zde jednoho dne usadím. Ale člověk míní a život mění. Díky svému snoubenci jsem se přestěhovala zhruba před pěti lety na Bali, kde jsem přijala pozici manažerky českého resortu.

Po několika letech jsem začala cítit, že touha po změně a potřeba nových výzev rostou. Měla jsem představu o tom, jakým směrem bych se chtěla ubírat, přešla jsem tedy k práci online, kde jsem působila jako virtuální asistentka. Mým úkolem bylo pomáhat klientům v oblasti marketingu, administrativy a řady dalších služeb.

 

V BaliManii se soustředím především na marketing, ale mé ambice sahají mnohem dále. Mým snem je pomoci dalším Čechům a Slovákům splnit jejich sen o vlastním bydlení či podnikání na Bali. Věřím, že život zde může nabídnout úplně jiný pohled na svět a přinést spokojenost.

PROČ SI VYBRAT PRÁVĚ NÁS

NAŠE PROJEKTY

Our Partners

We only work with the best companies around the globe

Jsme tu pro vás, abychom Vám pomohli uskutečnit vaše sny!

Spolupracujeme se skvělými společnostmi v celé Indonésii.
ADRESA :
PT. BALI MANIA INDONESIA
Jl. Pantai Berawa No 88,
Kuta Utara, Badung,
Bali – Indonesia 80361